Il Gusto Ristorante
Privacyverklaring

Privacyverklaring

Il Gusto Ristorante, gevestigd aan de Gentsestraat 68, 9300 Aalst, Belgiƫ, hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie verstrekken over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Welke gegevens verzamelen we?

Il Gusto Ristorante verzamelt en verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Reserveringen: Wanneer u een tafel reserveert bij Il Gusto Ristorante, verzamelen we uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en eventuele speciale verzoeken met betrekking tot uw reservering.
  • Klantenservice: Als u contact opneemt met onze klantenservice, kunnen we gegevens verzamelen zoals uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en eventuele andere informatie die u verstrekt om uw vraag of verzoek te beantwoorden.
  • Nieuwsbrief: Indien u zich abonneert op onze nieuwsbrief, verzamelen we uw naam en e-mailadres om u op de hoogte te houden van nieuws, aanbiedingen en evenementen van Il Gusto Ristorante.

Hoe gebruiken we uw gegevens?

Il Gusto Ristorante gebruikt de verzamelde gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het beheren van reserveringen en het verstrekken van de gevraagde diensten.
  • Het verbeteren van onze service en het aanpassen van onze gerechten aan de behoeften en voorkeuren van onze klanten.
  • Het versturen van nieuwsbrieven en marketingcommunicatie, indien u daarvoor toestemming heeft gegeven.
  • Het afhandelen van vragen, klachten of verzoeken die u heeft ingediend.

Hoe beveiligen we uw gegevens?

Il Gusto Ristorante neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en andere ongewenste handelingen met uw persoonsgegevens te voorkomen.

Delen van gegevens met derden

Il Gusto Ristorante deelt uw persoonsgegevens niet met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van onze diensten of als we daartoe wettelijk verplicht zijn.

Uw rechten

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en om gegevensoverdraagbaarheid aan te vragen. U kunt deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

Als u vragen heeft over deze privacyverklaring of als u gebruik wilt maken van uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens, kunt u contact met ons opnemen via:

Il Gusto Ristorante
Gentsestraat 68
9300 Aalst
Tel: +32 484 90 00 23
Email: info@ilgustoristorante.be

Wijzigingen in de privacyverklaring

Il Gusto Ristorante behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring te allen tijde te wijzigen. De meest recente versie van de privacyverklaring is altijd beschikbaar op onze website.

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 02/04/2024.