Il Gusto Ristorante
Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Welkom bij Il Gusto Ristorante! Deze algemene voorwaarden regelen het gebruik van onze diensten en het bezoek aan ons restaurant. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze diensten gebruikt of ons restaurant bezoekt.

1. Reserveringen

1.1. Reserveringen kunnen worden gemaakt via telefoon of online via onze website.

1.2. Bij het maken van een reservering vragen wij om uw naam, telefoonnummer, aantal gasten en eventuele speciale verzoeken.

1.3. Wij behouden ons het recht voor om reserveringen te weigeren of te annuleren als deze in strijd zijn met onze beleidsregels.

2. Betalingen

2.1. Betalingen kunnen contant of met gangbare bankkaarten worden voldaan.

2.2. Voor groepen kan een aanbetaling of een speciaal arrangement worden vereist. Dit zal duidelijk worden gecommuniceerd bij het maken van de reservering.

2.3. Alle prijzen zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.

3. Annuleringen

3.1. Annuleringen van reserveringen dienen minstens 24 uur voorafgaand aan de gereserveerde tijd te worden gemeld.

3.2. Bij no-shows of annuleringen binnen 24 uur kunnen wij kosten in rekening brengen of een aanbetaling inhouden.

4. Gedrag van gasten

4.1. Wij behouden ons het recht voor om gasten de toegang te weigeren of te vragen ons restaurant te verlaten indien zij zich misdragen, ongepast gedrag vertonen of onze medewerkers lastigvallen.

4.2. Il Gusto Ristorante is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van persoonlijke eigendommen van gasten.

5. Intellectueel Eigendom

5.1. Alle inhoud op onze website en in ons restaurant, inclusief maar niet beperkt tot logo's, menu's, afbeeldingen en teksten, zijn eigendom van Il Gusto Ristorante en mogen niet worden gereproduceerd of gebruikt zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

6. Aansprakelijkheid

6.1. Il Gusto Ristorante is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van onze diensten of het bezoek aan ons restaurant.

7. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

7.1. Il Gusto Ristorante behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Gewijzigde voorwaarden worden van kracht zodra ze op onze website zijn gepubliceerd.

Door gebruik te maken van onze diensten of ons restaurant te bezoeken, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Il Gusto Ristorante
Gentsestraat 68
9300 Aalst
Tel: +32 484 90 00 23
Email: info@ilgustoristorante.be

Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 02/04/2024.